Tag "Папскиот латиноамерикански завод од Рим"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Црквата е место за средба

Папата Фрањо на 15 ноември 2018 година ја прими во аудиенција заедницата на Папскиот латиноамерикански завод од Рим по повод 160 годишнина од неговото основање. И Црквата би можела да