Tag "Папа Фрањо Бенедикт XVI"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо и почесниот Папа со пофалби за Вартоломеј I

Папата Фрањо и почесниот папа Бенедикт XVI во своите прилози за зборникот по повод 25 годишнината од служата на цариградскиот екуменски патријарх Вартоломеј I