Tag "Папата за Украина"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Солидарност на папата Фрањо со украинскиот народ

Скоро 1 милион луѓе лично ја почувствуваа „длабоката љубов и солидарност“ на Светиот Отец преку проектот „Папата за Украина“ кој започна во јуни 2016 година.