Tag "Павао Јуришиќ"

Врати се на почетна
Uncategorized

Духовни вежби за сестрите Евхаристинки

Од 5-9 мај 2015 година, деканот на Католичкиот богословски факултет во Сараево и каноник во Врхобосанската надбискупија, монс. д-р Павао Јуришиќ ги водеше духовните вежби за монашката заедница на сестрите