Tag "очила"

Врати се на почетна
Ватикан

Папа Фрањо доби нови стакла за очилата

Папа Фрањо ги изненади римјаните и туристите кога во четвртокот, 03 септември 2015 година во попладневните часови ја посети оптиката во центарот на градот за да ги замени стаклата на