Tag "отец Марк Луис"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Исусовецот Марк Ендрју Луис е новиот ректор на Папскиот универзитет Грегоријана

Папата Фрањо именува нов ректор на Грегоријанскиот универзитет, Исусовецот отец Марк Ендрју Луис. Именувањето стапува на сила на 1 септември.