Tag "неразумни девојки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Верата сјае преку добрите дела

Во недела 8 ноември 2020 година папата Фрањо ја предводеше молитвата Ангел Господов со присутните поклоници на плоштадот Свети Петар во Ватикан.

Ватикан Вести

Папата: Верата и љубовта се услов за средба со Бог

Папата Фрањо во пладневниот наговор на 12 ноември се обрати до собраните верници на плоштадот Свети Петар во Рим, потсетуваји ги на Евангелието кое ова недела зборува за условот за