Tag "надбискуп Конрад Крајевски"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Папскиот делител на милостина го отстапил станот на бегалци

„Не гледам ништо необично во тоа. Делењето спаѓа во ДНК на Црквата“