Tag "мудри девојки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Дали ја хранам душата со елеј?

За време на неделната молитва Ангел Господов од прозорецот на својата работна соба во Апостолската палата во Ватикан, папата Фрањо размислуваше за параболата за десетте девојки и ја истакна потребата

Ватикан Вести

Ангел Господов: Верата сјае преку добрите дела

Во недела 8 ноември 2020 година папата Фрањо ја предводеше молитвата Ангел Господов со присутните поклоници на плоштадот Свети Петар во Ватикан.