Tag "монс. Пиербатиста Пицабала"

Врати се на почетна
Вести Свет

Велигденска порака на христијанските поглавари од Ерусалим

Потребна ни е молитвата која е упатена до Бог за луѓето кои одат по патот на крстот, за оние кои страдаат на овие простори и во целиот свет– порачаа по