Tag "монс. Леонард Штајнер"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

КОВИД-19: Солидарност на Папата со населението на бразилската Амазонија

Папата Фрањо му телефонираше на надбискупот во Манаус, Леонард Штајнер, за да изрази солидарност со тој град во бразилска Амазонија, во кој се зголемува бројот на жртви од пандемијата