Tag "Младите од Салезијанскиот универзитетски институт од Венеција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Одење во Божиќниот пост во знакот на енцикликата Лаудато си

Папата Фрањо преку видео порака им се заблагодари и ги охрабри младите од Салезијанскиот универзитетски институт во Венеција и Верона кои заедно со својата универзитетска радио станица Кубе Радио, сакаат