Tag "Либерија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Помош од папата Фрањо за католичка болница во Либерија

Либерија доби медицинска помош од Светиот Престол.

Ватикан Вести

Папата упати телеграма со сочувство по повод одрон во рудник во Либерија

Во телеграмата која ја потпиша кардиналот Пиетро Паролин, папата Фрањо изразува солидарност со сите кои ги погоди таа трагедија и се моли за оние кои ги оплакуваат своите драги и