Tag "Лариса Дир"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов служеше панахида за жртвите од Глодоморот

Во сабота 25 ноември 2023 година во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје Н.В.П. монс. Киро Стојанов, служеше панахида за починатите од Гладоморот во Украина, а со него сослужуваа протојереј

Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со украинската амбасадорка Н.Е. Лариса Дир

Во петок 31 март 2023 година во Резиденцијата на Водно бискупот Стојанов, придружуван од о. д-р Зоран И. Стојанов, директор на Македонски Каритас се сретна со амбасадорката на Украина во