Tag "контемплација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Должност на секој е да контемплира и да го штити создаденото

На Генералната аудиенција во среда 16 септмеври 2020 година, папата Фрањо продолжи со серијата катехези за пандемијата и повторно истакна дека кој живее за да ја искористува природата, на крајот

Ватикан Вести

Папата: Да контемплираме за Богородица

Светиот Отец во кратката проповед во Домот Света Марта на 15 септември 2017 година,