Tag "Конгрегацијата за католичко образование"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Писмо од папата Фрањо до Папскиот католички универзитет во Перу

Треба да се оди напред заедно и обединети, за да бидете училиште на човештвото и центар

Ватикан Вести

Папата: Црква нека овозможи натприродни хоризонти

Католичките училишта и универзитети се во служба за раст на човештвото, во дијалогот и надежта