Tag "Комисија за сведоци на верата"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ќе се формира Комисија за сведоци на верата

За време на средбата на тема „Светоста денес“, кардиналот Марчело Семераро, префект на Дикастеријата за прогласување на свети, најави формирање на Комисија за сведоци на верата.