Tag "комисија за односи со верските заедници"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници го посети Радио Марија во Струмица

На Празникот Воздвижение на Чесниот Крст Господов, 27 Септември 2019 година директорот на Радио Марија – Благовест

Македонија

Директорката на Комисијата за верските заедници во посета на Радио Марија Македонија

Директорката на Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи во Република Македонија д-р Валентина Божинковска на 9 јуни 2016 година ги посети просториите на Радио Марија Македонија.