Tag "Книга Неемија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Животот да не се третира како ‘ресурс’ за стекнување на моќ и профит

Повторно да се започне од Словото Божјо „кое го расветлува создавањето на животот и неговата судбина“