Tag "клапа свети Јурај"

Врати се на почетна
Свет

Клапата при хрватската воена морнарица Свети Јурај во скопската катедрала одржа концерт во чест на Мајка Тереза

Во рамките на Татковинската прослава „Денови на Света Мајка Тереза“ во петокот вечерта на 9 септември 2016 година во катедралата

Македонија

Најава: Концерт на клапа Свети Јурај

Во рамките на „Татковинската прослава „Денови на Света Мајка Тереза“, а во организација на Скопска бискупија и Хрватска амбасада во Република Македонија