Tag "Катехеизам на Католичката Црква"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Словото Божјо е динамично и не може да се чува во нафталин

Папата Фрањо на 11 октомври 2017 година се обрати до учесниците на еднодневната конференција