Tag "Каталин Карико"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Нобеловката од Унгарија која ја унапреди вакцината mRNA стана член на Папската академија за живот

Откритијата на Каталин Карико го овозможија „развојот на поефикасни mRNA вакцини против КОВИД-19“.