Tag "кардинал Чарлс Маунг Бо"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Бо до христијаните во Мјанмар: Единството е наша сила

Итно ни е потребна вакцината на мирот. Сите христијани мора да се обединат и да ги слушаат зборовите на нашиот Господ: „Мир ви оставам; мирот Свој ви го давам “

Вести Свет

Кардинал Бо: Папата да се сретне со сите верски водачи во Мјанмар

На 27 ноември 2017 година, папата Фрањо ќе слета во Јангон, и ќе ја започне своја посета на Мјанмар.