Tag "кардинал Стела"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата сака милосрдни свештеници блиски до народот

Кардинал Стела: Папата многу сака веродостојност на животот. Неговиот начин на живеење на своето епископство и свештенство потсетува на основните, важни потреби:

Ватикан

Кардиналот Стела за посетата на Папата на Куба

Неодамна најавената посета на папата Фрањо на Куба ќе биде прекрасен настан, бидејќи каде и да оди Папата, секогаш остава траги на надеж и љубов, истакна кардиналот Бењамино Стела