Tag "кардинал Силвано Пиованели"

Врати се на почетна
Свет

Полнината на хуманизмот се наоѓа во христијанството

Полнината на хуманизмот се наоѓа во христијанството – рече надбикускопот во мирување на Фиренца кардинал Силвано Пиованели истакнувајќи дека хуманизмот