Tag "кардинал Леополд Бренес"

Врати се на почетна
Вести Свет

Никарагва: Нападнат кардинал Бренес и нунциј Сомертаг

Среќен заради навредите и прогонствата затоа што тоа е она што го трпел Христос. Нѐ опколија гневни групи кои сакаа да влезат во базиликата Свети Севастијан во Диријамби, ме ранија