Tag "Кардинал Ежен Тисеран"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Ежен Тисеран – ориенталист, пастир, праведник меѓу народите

На 21 февруари 2022 година, Папскиот комитет за историски науки организираше тркалезна маса на тема „Кардинал Ежен Тисеран – ориенталист, пастир, праведник меѓу народите, која се одржана во Папскиот институт