Tag "Кардиналски своет"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Во Ватикан започна состанокот на Кардиналскиот совет

Вчера предпладне во Ватикан, во присуство на папата Фрањо, започна 31. седница на Кардиналскиот совет, која ќе трае до четврток, 19 септември

Ватикан

Во Ватикан заврши состанок на Кардиналскиот совет

Тринаесеттиот состанок на Советот на кардиналите со папата Фрањо е одржан на 8 и 9 февруари претпладне, соопшти Канцеларијата за печат на Светиот Престол.