Tag "кардиналот Луис Пасквал Дри"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Луис Пасквал Дри: Посетата на Папата би била добра за Аргентина

Долгогодишниот исповедник на папата Фрањо, кардиналот Луис Пасквал Дри се надева на неговата посета на неговата родна Аргентина.