Tag "Канцлеарија за печат при Светиот Престол"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Матео Бруни е новиот директор на Канцеларијата за печат при Светиот Престол

Папата Фрањо го именува д-р Матео Бруни за директор на Канцеларијата за печат при Светиот Престол, на која ќе стапи на 22 јули 2019 година.