Tag "камен темелник"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата благослови камен темелници на каритативни домови

Папата Фрањо го благослови камен темелниците на двата каритативни домови

Вести Македонија

Владиката Стојанов го благослови пасторално социјалниот центар во Сарај

Во понеделникот на 10 октомври 2016 година Н.В.П. д-р Киро Стојанов го благослови камен темелникот на пасторално социјалниот центар во Сарај.