Tag "Италијанскиот национален институт за социјално осигурување"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: „Не“ за непостојаната работа и работа на црно

Примајќи ги во аудиенција лидерите на Италијанскиот национален институт за социјално осигурување, папата Фрањо истакна дека пензискиот систем во Италија е облик на благосостојба што собира различни генерации, покажувајќи дека