Tag "Италијанска бискупска конференција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го отвори 75 заседание на Италијанската епископска конференција

Во понеделник попладне, откако го напушти Домот Света Марта, папата Фрањо се упати во хотелот Ергифе Палас во Рим каде во 16.00 часот, на строго приватен состанока со италијанските бискупи,