Tag "Италијанската асоцијација за супсидијарност и модернизација на локалните тела"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо жали за културата на фрлање и депопулацијата во Италија

Во саботата наутро, на 20 јануари 2024 година, папата Фрањо се сретна со членови на италијанската Асоцијација за супсидијарност и модернизација на локалните тела, која ги поддржува малите општини во