Tag "искуство"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Да, јас сум Христова невеста

На многумина им е чудно како некои во денешно време одат во манастир. Што ги поттикнало да ја донесат таа одлука?

Свет

Струмица: Крстен пат за Богопосветените лица и духовни повици

Во рамки на Година на Богопосветениот живот во парохиската црква Свети Иван Крстител – Струмица, во недела 29 март 2015 година се молеше Крстен пат за Богосповетен живот и духовни