Tag "Ирод"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Животот има вредност само ако е даруван за другите

Корумпираните луѓе многу тешко го менуваат својот живот.

Ватикан Вести

Папата: Не плаши се да ја кажеш вистината за својот живот

Не плаши се да ја кажеш вистината за својот живот, не плаши се да станеш свесен за своите гревови

Ватикан Вести

Папата до епископите: Бранете ги децата од денешниот Ирод

Бранете ги децата од Иродот на денешницата – стои во писмото на папата Фрањо кое на празникот Невини деца, 28 декември минатата година го упати до епископите, а на 2