Tag "Ирис Ксиомара Кастро Сармиенто"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Отец во аудиенција ја прими претседателката на Хондурас

Во четврток 20 октомври 2022 година, Светиот Отец ја прими претседателката на Хондурас, која потоа се сретна со државниот секретар кардинал Паролин и надбискупот Галагер, секретар за односи со држави