Tag "Иницијатива „24 часа за Господ“"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата предводеше покорничка богослужба во базиликата Свети Петар

На 17 март 2017 година вечерта, папата Фрањо ја предводеше покорничката богослужба во базиликата Свети Петар во исчекување на молитвената иницијатива „24 часа за Господ.“

Ватикан

Црквата во Македонија се приклучува кон молитвениот синџир „24 часа за Господ“

Кон иницијативата на папата Фрањо „24 часа за Господ“ се приклучуваат и повеќе парохии од Македонија, при што некои Цркви ќе бидат отворени за молитва во текот на 24 часа.