Tag "Имам ал Садр"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ја прими претседателката на фондацијата „Имар Садр“

Во петок 15 февруари 2019 година папата Фрањо во Ватикан во приватна посета ја прими претседателката на либанската фондација „Имам Садр,“ Рабаб ал-Садр.