Tag "извор"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Христијанскиот идентитет е служење, не егоизам

Христијанинот е вметнат во историјата на гревот и милостите и секогаш се наоѓа пред избор: да им служи или да ги искористува своите браќа – истакна папата Фрањо