Tag "извиднички раководителки"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Да се почитува жената

Почитување на улогата на жените во Црквата и општеството. Тоа беше охрабрувањето на папата Фрањо упатено за време на аудиенцијата со претставничките на Меѓународната католичка