Tag "идеологија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Без Светиот Дух верата станува идеологија

Ако нашиот духовен електоркардиограм покажува права линија, ако нашето срце не реагира

Ватикан Вести

Вистинската наука обединува, додека идеологијата разединува

Вистинската наука обединува, додека идеологијата разединува – истакна папата Фрањо