Tag "Заедничката работна група за дијалог"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Ерусалим има универзална духовна вредност

Папата Фрањо ја поздрави делегацијата на групата за меѓурелигиски дијалог меѓу Светиот Престол и Палестина и потсети на универзалната вредност на Ерусалим за трите главни монотеистички религии