Tag "задушна литургија"

Врати се на почетна
Uncategorized

Папата Фрањо: Исус го преобрази злото во добро

„Повикани сме да ја обновиме одлуката да ѝ служиме на Црквата“. Тоа беше повикот на папата Фрањо во проповедта на задушната литургија за кардиналите и епископите,