Tag "„Ерусалимски ѕидини“"

Врати се на почетна
Uncategorized Свет

Струмица: Крстен пат со „Ерусалимски ѕидини“

Во сабота навечер 4 април во предвечерието на празникот Цветници – Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим во парохијата Свети Иван Крстител – Струмица се молеше Крстен пат за