Tag "д-р Зоран Панев"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Обука за Прва помош во „Свети Иван Крстител“ – Струмица

Во сабота 18 февруари 2017 година во салата „Мајка Тереза“ при парохијата Свети Иван Крстител – Струмица