Tag "доминканци"

Врати се на почетна
Вести Свет

Во Виетнам е убиен свештеник

Доминиканскиот свештеник о. Џозеф Тран Нгок Тан (40) е убиен во сабота 29 јануари 2022 година, во виетнамскиот град Дак Мот, додека исповедал, објави Редот на проповедниците на Твитер на