Tag "Да не се паши срцето ваше"

Врати се на почетна
Македонија

Парохијата Свети Иван Крстител – Струмица организираше Камп за деца

На 13 јуни 2016 година 27 деца од веронаучната група на парохијата Свети Иван Крстител – Струмица учествуваа на Детскиот камп под мотото „Да не се плаши срцето ваше“,