Tag "Дар на милосрдието"

Врати се на почетна
Ватикан

Светиот Отец ги посети бездомниците

По завршувањето на заседанието во синодската сала во четврток 15 октомври Светиот Отец ги посети бездомниците во новото преноќевалиште „Дар на милосрдието“,