Tag "Дар-ес-Салаам"

Врати се на почетна
Вести Свет

Танзанија: Каритас не е невладина организација

Надбискупот на Дар-ес-Салаам и претседател на Каритас Танзанија Јудa Тадеус Руваичи на отворањето на неодамнешната Генерална средба на Каритас Танзанија се осврна на целта на Каритас.